Irmas Pastamix med skinke og ost

Inden Irma i Odense lukker ville jeg lige frekventere deres frysedisk for at se om der var noget, der kunne friste.  Pastamix med skinke og ost havde et typisk “sundt” udseende i sin hvide pose og så spændende ud.

Lidt olie på panden inden den langsommelige skånsomme optøning/opvarmning af retten kunne gå i gang.  I den frosne ret lå osten som 6-7 små terninger med størrelse og udseende med Fetaost.  Jeg benyttede alle ti minutter, som var anbefalet, til tilberedningen.

Den færdige ret var absolut indbydende at se på. Rød peber og grøn broccoli komplimenterede de ellers temmelig kedelige pastapenne på fineste vis. Selv om jeg syntes, at jeg var skånsom under opvarmningen, var de fleste af broccolibuketterne dog gået i stykker og var nu mest broccolimos og nogle stykker stok.
Pastaerne var i bedste helsestil af fuldkornvarianten. Det er muligt at det gør dem sundere, men det gør dem også en del mere tørre og kedelige. Da hovedparten af den 300 g store portion meget naturligt bestod af pasta, var det en kamp at nå til den del af retten der gav smag. Der var ikke meget skinke og da osten nu var smeltet ud over det hele, var det også svært at spore en egentlig ostesmag.  Da alle pastaerne var spist var den resterende skinke/oste/grønsagsmix bestemt ganske velsmagende og virkede nu næsten som en belønning for det hårde arbejde.

Retten er rimelig let at tilberede men er lidt for kedelig på trods af det pæne udseende.
Irmas Pastamix med skinke og ost er ikke for den meget sultne, men henvender sig til den mere sundheds-beviste, der gerne vil synde lidt, men for mig, der bare gerne vil spise sig mæt kommer Pastamix i middelkategorien.

Irmas Pastamix med skinke og ost er købt i Irma for en skinnende 20´er og produceret af Skogsgreven i Holland.

66,67 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på juni 9, 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: