Nice´n Easy Thai Chicken Peanut

Rema1000 har ligesom Kiwi thai-cubeprodukter fra Nice´n Easy, og her faldt jeg over én jeg ikke havde prøvet før: Thai Chicken Peanut.

Opvarmingen foregår i min mikromagiske køkkenhjælper hvor papæsken får ophold i 7 minutter, som foreskrevet på tilberedningvejledningen. Da tiden var gået anbefalede producenten at æsken fik lov til at hvile i et par minutter. Det er en rigtig god idé da den naturligvis er meget varm.
Den øverste æske med kød og sovs er dog stadig svær at få løsnet. Den klæber til indersiden af papfuteralet og truer med at sende sovs nær kogepunktet ud over mine ubeskyttede hænder. Heldigvis udgåes katastrofen så produktet kan anrettes.

Hovedingrediensen er klæbrige ægnudler, der på mest behændige måde smaskes ud på en talleken. Sovs og kød hældes over og straks bemærkes den ret store mængde skiveskåret kylling.
Nudlerne smager lidt fedtede og vokser en smule, når de spises alene. Sovsen er stærk og indeholder lidt fintknuste jordnødder, der giver lidt smag, hvis man er meget opmærksom. Der er ingen grønsager i sovsen ud over et par stykker chiliskræld og et lille stykke sejt citrongræs, der ikke kan spises. Kyllingekødet er heldigvis rigeligt og klart rettens højdepunkt.

Sovs, kød og nudler passer fint sammen, selvom de manglende grønsager gør denne variant til en lidt ensformig affære, dog uden at det kan trække voldsomt ned, og de 350 g gør det rigeligt ud for et velsmagende måltid og derfor skal denne Thai-cube selvfølgelig også i “over middel” kassen

Nice´n Easy Thai Chicken Peanut er produceret i Thailand for A Frost i Ålborg og købt i Rema1000.

57,00 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på september 13, 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: