Queens Vild alaskalaks med penne, spinat og champignoner

Nok en gang måtte jeg se min frygt i øjnene, når det kommer til retter med frossen fisk, da Netto havde et par færdigretter fra Queens gemt i deres frysedisk.

Retten kunne tilberedes uden brug af fedtstof på pande, hvilket må siges at være et plus. Det, der under den rimelig lange opvarmning blev til saucen, lå i løsfrosne blokke og indkapslede laksestykkerne. Ligeledes var spinaten frossen i små blokke.
Det tog lidt over 10 minutter at tilberede maden, da diverse blokke skulle vendes rundt for alle at tø op. Jeg ville også gerne have, at sauce fik en passende konsistens, og ikke så for vandet ud. Og sidst men ikke mindt, ville jeg være sikker på at fisken var varm nok.

Pakken indeholdte 475 g men syntes ikke af meget på min tallerken. Jeg var lidt mistroisk og mistænkte Queens for at medregne ekstra vand, men min køkkenvægt viste, at der var kommet 450 g på tallerkenen, så det må siges at være i orden.

Pastaen var fin og gjorde det fint som fyld. Laksestykkerne var store og temmelig tørre og seje, men smagte rimeligt uden god at kunne måle sig med frisk fisk. Spinaten,der både på forsidefotoet og iflg ingredienslisten, var bladspinat var finthakket til ukendelighed og gav kun lidt grønt til øjnene. De mest gennemtrængende smage var af peber og af svampe, hvilket var lidt overvældende og nok ville kunne skræmme nogen væk.
Queens Vild alaska-laks med penne, spinat og champignoner er et rimeligt forslag til en færdigret med fisk. De 450-475 g er rigeligt til at blive mæt af, og prisen er absolut overkommelig. Den er dog lidt ensformig i smagen, spinaten er nærmest som hakket persille og laksen er lidt tør, og derfor er den sendt i kassen med middel-stemplet på.”Heldigvis” er der en variant mere lige på trapperne.

Queens Vild alaska-laks med penne, spinat og champignoner er købt i Netto for kr 23.- og produceret i Holland af Queens Products.

Se også:

Dafgård Laks Favorit

Rahbek Fiskesuppe med laks og rejer

Findus Pasta al Salmone

 
48,42 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på oktober 12, 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: