Queens Pangafilet og rejer i en krydret sovs

Så fik jeg en lejlighed til at prøve den anden frosne pande-fiskeret fra Netto.

Den store pose med Queens Pangafilet og rejer i en krydret sovs blev smidt på varm pande og efter lige knap 10 minutter syntes retten at have opnået en temperatur, der tilfredsstillende både et spiseligt og hygiejnisk niveau.

Det første, der faldt én i øjnene var de store og ret grove sukkerærter, der mindede mere om store bønner end de sukkerærter, der stort set kun består af en bælg. De smagte rimeligt, men kunne ligeså godt have været erstattet med almindelige ærter. Øvrigt grønt bestod af lidt kinesiske Mu-err-svampe og lidt grøn peber. Pastaen var god og med en lille smule bid. Rejerne er som forventet en smule hårde, men smager også godt. Fem stykker pangafilet er vel rettens højdepunkt og bærende ingrediens. Kødet er hvidt og fast og minder lidt om sej eller torsk. Retten var smurt ind i en let krydret sovs, der smagte mildt af kokos og stærkt af chili.

Queens Pangafilet og rejer i en krydret sovs kan klar anbefales, men som så ofte før, hvor jeg har fundet retter af god kvalitet hos discountforretningerne, så er der igen tale om et slagtilbud og ikke en vare fra deres almindelige udvalg. Det er en skam og man kan kun håbe på at Queens Pangafilet og rejer i en krydret sovs findes andre steder. Jeg giver den “thumbs-up”.

Queens Pangafilet og rejer i en krydret sovs er købt i Netto for kr 23.- og produceret i Holland af Queens Products.

 

48,42 kr/kg

Se også:

Queens Vild alaska-laks med penne, spinat og champignoner

Reklamer

~ af wozny på oktober 28, 2012.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: