Jensen´s Favoritgryde og Jensen´s Bøfgryde

Efter en kort pause er jeg så småt i gang igen med at teste færdigretter fra det danske dagligvaremarked.
Og stort skal det være, så jeg har lagt ud med en dobbeltanmeldelse af Jensen´s gryderetter, Favoritgryde og Bøfgryde, da de er nær identiske.

Så snart den farvestålende folie med billedet af den indbydende kødfyldte ret er blevet fjernet, husker jeg pludselig hvorfor det er så sjældent, at jeg prøver Jensen´s retter.
De to små gennemsigtige plastposer med hhv brun sovs med kød og kartoffelmos lå tilforladeligt i plastbakken og fik bakken til at se meget stor ud. Poserne kunne iflg brugsvejledningen varmes op i enten vandbad eller i mikrobølgeovnen, og som sædvanlig valgte jeg ovnen.
For at forhindre en eventuel eksplossion skulle der prikkes huller i de bløde poser. Det er ikke let hvis man ikke har en skalpelspids kniv ved hånden. Gaflen og saksen kunne i hvert fald ikke bruges.
Poserne blev lagt på tallerken og fik 4 minutter ved fuld effekt og havde derfor en temperatur nær de 100 grader, da de spruttende kom ud. For enden af hver pose var der et stykke plast på omtrendt 2 mm, som ikke var blevet varmet op, som man kunne få fat i med neglene, mens man klippede posen op. Det vællingtykke kartoffelmos gled slattent ud af posen men efterlod en hel del tilbage.  Hvordan hr. Jensen og hans kokke havde forestillet sig, at jeg skulle få resten ud, er mig en gåde. Der var ikke andet for end at presse og skubbe resten ud af posen med de bare fingre og så bide smerten i sig.

HALLO Jensen ! Hvorfor kan mosen og sovsen ikke ligge i hvert deres rum med folie over i stedet for ? STRAM OP !

Samme fremgangsmåde blev benyttet til posen mest med sovs. Der blev dog knap så meget tilbage i posen, men intet skulle gå til spilde.

Den slatne mos smagte af smør og salt og mindede om den mest usle pulvermos, som jeg husker fra Hærens feltrationer – bare tyndere.
Sovsen var rimelig, havde en god konsistens men var ikke overvældende i smag. De små kødstykker var af meget svingende kvalitet fra sej og hård til møre og lækre.
Favoritgryde og Bøfgryde var identiske på nær, at den ene variant havde spor af champignon og den anden havde spor af grøn peber. 
De i alt 550 g er mættende men heller ikke mere og gør det ud for et let og hurtigt måltid, hvis man lige husker sine asbesthandsker. Jensen´s gryder kunne havde ligget i middelkategorien, hvis tilberedningen var lettere og mosen var bedre, men jeg sender begge varianter i skammekrogen.

Jensen´s Favoritgryde og Jensen´s Bøfgryde kan findes på køl flere steder til priser fra lige under en 20´er til omkring de 25 kr og er produceret af Jensen´s Food

35,45 kr/kg – 45,45 kr/kg

Se også:

Jensen´s Originale Mørbradgryde

Reklamer

~ af wozny på januar 17, 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: