Deluxe Zuppa di Pesce

Kort tid før jul introducerede Lidl deres Deluxe-mærke, som var nye varer – både pålæg og frostvarer – og som skulle signalere nye tider for “Maxi-Aldi”. Desværre ser det ikke ud til, at den butik, jeg frekventerer har fuldt op på dette koncept, og langsomt, synes det, at Deluxe-varene bliver færre.  Det skal jeg være den første til at beklage, for flere af varene lovede godt og var en kærkommen fornyelse til et ellers ret ensformigt sortiment.

Heldigvis nåede jeg at købe Deluxe Zuppa di Pesce som jeg fandt i frostboksen.
Suppen kom “løsfrossen” dvs at selve suppen lå som store isterninger blandt tilbehøret af fisk og skalddyr. Der skulle tilsættes 250 ml vand til posens samlede indhold, men jeg valgte at veje halvdelen af og tilsætte det halve til en passende portion, som man kan se i skålen.
Tilberedningen gik smertefrit. Det tog de angivne 7-9 minutter. Under opvarmningen bredte der sig en “duft” af kogt fisk, som for nogen kan virke lidt afskækkende.

Den færdige suppe blev tøet op og frem for alt varm, hvilket må siges at være en succes. Suppen var temmelig tynd og havde en rødlig kulør, men smagte stærkt og ikke overvældende af fisk, som den indledende lugt kunne have varslet. Fyldet bestod af meget små blæksprutter, dr var en anelse gummiagtige, lidt muslinger, der smagte som de kendes fra dåse og nogle meget firkantede stykker hvid fisk, der skulle være torsk eller pangasius, der ikke smagte af ret meget. Lidt udkogt rød peber flød rundt og gav lidt farve

Deluxe Zuppa di Pesce var absolut fremragende. Den mindede en del om Rahbek Fiskesuppe, der havde laks, der er en  mere smagfuld fisk, som fyld. Posen på de 500 g, der så kunne hæves til 750 g, kunne fint gøre det ud for to portioner og så er prisen på 29 kr rimelig.
Hvis man ikke bliver skræmt af fiskesuppe kan Deluxe Zuppa di Pesce roligt anbefales både til hverdag og fest og får mærkatet “over middel”

Deluxe Zuppa di Pesce er købt i Lidl og produceret af COPACK tiefkühlkost i Tyskland.

38,67 kr/kg (prisen er for den færdige portion på 750 ml)

Se også

Rahbek fiskesuppe med laks og rejer

Reklamer

~ af wozny på februar 22, 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: