Kitchen Joy Thai Cube: Sesam krydret kylling med nudler

Det er bestemt ikke lysten til at anmelde, der har holdt mig tilbage fra bloggen, men derimod en decideret tørke af nye færdigretter på det danske marked. Hesteskandalen er ikke med til at give vind i sejlene, så det var da glædeligt, at den lokale Netto havde udvidet sit sortiment af Thai Cubes. En babyblå beholder med Sesam krydret kylling med nudler lå alene i et hav af de velkendte røde og gule Thai Cubes, så dén skulle prøves.

På emballagen stod der 4-6 minutter i mikrobølgeovnen ved høj effekt. Jeg benyttede 5 minutter, men måtte erkende at specielt nudlerne godt kunne have brugt det sidste minut til at blive rigtig varme.
På trods af papæskens beskedne størrelse, fyldte den færdige ret meget, da den blev “anrettet” på gulligt service.

De asiatiske nudler var fine i konsistensen og i rigelig mængde. Kyllingekødet var mørt men ret neutralt grænsende til kedelig. Af grønsager blev observeret gulerødder med bid og blandede små stykker udefinerbart grønt med sur/sød smag. En del sesamfrø gav en lidt støvet smag til retten, der ellers hovedsagenligt bare smagte stærkt, hvilket også var indikeret af to små advarende chilier på æsken. Jeg havde også glæde af den stærke smag et stykke tid efter, at retten var konsumeret.

Som færdigret er Kitchen Joy´s Sesam krydret kylling med nudler helt i top og god til prisen, men set i forhold til de andre Thai Cubes ligger denne nok i den kedelige ende, med et trist farveløst udseende og en lidt for ensartet stærk smag, men den skal naturligvis i “over-middel”-kassen.

Kitchen Joy Thai Cube: Sesam krydret kylling med nudler er købt i Netto til under 20 kr på tilbud og produceret i Thailand

56,25 kr/kg

Se også:

Nice´n Easy Thai Chicken Peanut

Thai Cube Panang Karrykylling med Jasminris

Nice´n Easy Chicken Tikka Masala

Reklamer

~ af wozny på marts 8, 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: