Det Hurtige Køkken: Frikadeller med kartofler, brun sauce og rødkål


Der er stadig ikke meget nyt, så derfor faldt jeg tilbage til de billigste færdigretter fra discountbixens frysedisk. Det Hurtige Køkken: Frikadeller med kartofler og rødkål, var på tilbud til en flad 10´er fra den normale pris til lidt under en 20´er, og hvis det kunne gøre det ud for et måltid var det da forsøget værd.

Lad mig sige det med det samme: Det Hurtige Køkken: Frikadeller med kartofler og rødkål er en 300 g udgave af Big Box Frikadeller og den efterfølgende anmeldelse vil nok ikke afvige meget fra denne.

Er du stadig med ?

OK.
Det Hurtige Køkken: Frikadeller med kartofler og rødkål ligger i velkendt taberbakke af usselt pap med folie på. Efter denne er blevet perforeret kan mikrokokken tager over i 9 minutter ved max effekt. Det virker af meget for en så lille portion, men jeg følger anvisningen.
Efter yderligere 2 minutter kunne det færdige resultat “nydes”

Rødkålen var meget tør, sød og kedelig. Kartoflerne var glatte, tørre på ydersiden, der næsten havde givet dem skind og bløde og smagsløse indeni. Den brune sovs smagte rimeligt og mindede om storkøkkensovs, som jeg husker den fra Hæren i 80´erne – til gengæld var der ikke ret meget af den. Det gjorde arbejdet med at nedsvælge den tørre rødkål og de tørre kartofler vanskelig.
De to frikadeller var meget  små, men var dog rettens højdepunkt. De smagte fint af svinekød og en smule af salt og peber og havde en fin konsistens. Da jeg havde valgt at spise de ringeste enkeltdele først, sluttede jeg på en optur, og måtte tage mig selv i, at blive helt glad og mæt til sidst, men to rimelige kødboller er ikke nok til at hive Det Hurtige Køkkens Frikadeller op af hængedynget og væk fra en bundplacering.

Når zombierne står og banker på døren, og der ikke er andet, kan Det Hurtige Køkkens Frikadeller gøre det ud for et billigt måltid, bare ikke et ret godt et, for hvad kan man forlange for en 10´er?

Det Hurtige Køkken: Frikadeller med kartofler, brun sauce og rødkål er produceret af Normeat,  der er et datterselskeb til Tulip og købt i Netto.
Se også:

Dafgaard Frikadeller med skysovs

Findus Dagens Frikadeller med Rødkål

Steff Houlberg Frikadeller med kartofler og stuvet hvidkål

Reklamer

~ af wozny på marts 13, 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: