Eridanous: Gyros med ris

Frosne panderetter er både lette at tilberede og som oftes billige. Til lidt under en 20´er for 750 g, falder Gyros med ris fra Lidl´s frysedisk  ind i dén kategori.

Halvdelen blev på øjemål hældt på panden så den langsommelige opvarmning kunne foregå. Høj varme først – Lavere varme i 8-10 minutter under omrøring – I alt lidt over et kvarter.
Det færdige resultat kan ses på tallerkenen.

Risene var let klistrede, smagte mildt krydret og mindede om risotto-ris med en lidt hård kerne. Det er nok en smags sag om man kan lide det. De små stykker squash smagte en anelse syrligt ligesom skiverne af sorte oliven og sendte tankerne til det hårdtprøvede Grækenland. De små cherrytomater var kogt ud, måske under min ihærdige omrøring under tilberedningen, og reduceret til lidt snask og noget næsten uspiseligt skind. Kødet var umiskendeligt fra en gris, men både saftigt, mørt og velkrydret, og, som så ofte før, rettens højdepunkt.

Eridanous Gyros med ris smagte rimeligt, men var en anelse til den fedtede side, selvom jeg ikke havde benyttet ret meget olie på panden. Den er billig og gør det rigeligt ud for to portioner, hvis man lige husker at dele kødet. Min anden portion var ikke blevet helt så beriget på kødstykker, som den, der ses på ovenstående billede.
Smagsoplevelsen er ikke stor, men man bliver mæt og for dét kan Eridanous Gyros med ris få plads i midten.

Eridanous Gyros med ris er købt i Lidl og produceret i Tyskland

26,60 kr/kg

Se også

Vitasia Nasi Goreng

Gyros Rispande

Reklamer

~ af wozny på marts 21, 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: