Rustlers Quarter Pounder

Når der ikke konstant dukker nye færdigretter op, sætter det jo en forhindring op for indlæg. Derfor fandt jeg i Faktas køledisk en lynburger, der må siges at være punktet lige inden frosne pap-pizzaer.

Rustlers Quarter Pounder blev befriet fra sit plastbur og kunne tages i øjesyn. Pakken består af en rimelig stor burgerbolle på 11,5 cm i diameter og en bøf på godt 1 cm i tykkelsen, der passer til. Burgeren fik 90 sekunder i mikrobølgeovnen og var rygende varm, da den kom ud.

Bollen var nu blevet meget blød og en anelse fugtig af damp nedenunder.  Den store tilberedning bestod nu i, at lægget et stykke cheddarlignende toast ost på og tilføre den babybægule kombinerede ketchup/sennep på burgeren.

Det færdige produkt var en pæn stor burger, der dog manglede en del ingredienser for bare at nå op den billigste fra Restaurant Den Gyldne Måge, hvilket også var tydeligt på smager. Bollen var meget blød og smagte af ingenting. Bøffen virkede meget industriel og sej i konsistensen og mindede om frosne hamburgers. Den smagte af det flammegrillede, som der stod på pakken og var absolut bedre end forventet. Den kombinerede sovs var meget sød men passede dog fint.

Rustlers Quarter Pounder mangler bid i andet en den seje bøf. Selvfølgelig kunne burgeren forbedres med salat, løg og pickles og en anden gang, vil jeg nok gøre det, men som færdigret som den den er, er den temmelig kedelig. Den kan sagtens gøre det ud for et måltid for den består af ca 100 g kød, og den er også bedre end andre køleburgere, jeg ved en fejl har prøvet.
Om Rustlers Quarter Pounder er bedre end en af de billige burgere fra en fastfoodbix, må være op til den enkelte, men jeg kan ikke give den mere end en middelkarakter.

Rustlers Quarter Pounder er produceret i Irland og købt i Fakta til kr 15,95, men er set på tilbud til en klingende 10´er. Skulle man være blevet fan, kan man jo Like dem på Facebook.

83,95 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på maj 16, 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: