Coquette Pork Burger & Mash

Der er ikke meget nyt på færdigretfronten, og jeg har ikke haft lyst til varmt mad i sommerheden. Derfor den lange pause.

Under et af de sædvanlige besøg i Lidl så jeg dog ud af øjenkrogen en ny variant i køledisken og tog chancen.

Coquette Pork Burger & Mash lød ikke ligefrem spændende, og varedeklarationen lovede en bøf af svinekød, hvilket ledte tankerne hen på en karbonade eller lignende.
Taberbakke i plast fik perforeret folien, selvom der blev anbefalet, at man benyttede et mikrobølgeegnet låg i stedet, men jeg lever på kanten og gav retten 3½ minut for fuld skrue.

Da folien blev taget af kunne jeg tydeligt se, at mosen havde fået den karakteristiske nubrede overflade, der tydede på, at den havde nærmet sig kogepunktet. Så den var i hvert fald varm.
Mosen smagte fedtet og ikke af pulver, hvilket var et plus. Den smagte også af mere end bare kartoffel, muligvis selleri eller anden rodfrugt, men det er jeg ikke på var i.
“Bøffen”, der lå og slød rundt i den brunlige sovs, viste sig at være en flad frikadelle, der smagte ret industriel, men ikke grimt. Sovsen indeholdte, som lovet, champignon af svingende kvalitet og smagte af for lidt. Det er ikke utænkeligt at Coquette Pork Burger & Mash kunne have haft godt af lidt salt og peber, men det brugte jeg ikke denne gang. Jeg ønskede bare at få retten spist og blive færdig.

Coquette Pork Burger & Mash var ikke det bedste måltid på trods af hæderlig kartoffelmos og en rimelig sovs. Dog er Coquettes køle retter bedre end de fire sædvanlige varianter, der findes på frost fra Tulip/Danish Crown/Steff Houlberg og for dét får den plads midt i feltet.

Coquette Pork Burger & Mash er købt i Lidl til 15,95 og produceret i Tyskland af Buss Fertiggerichte gmbh

39,88 kr/kg

Se også

Coquette Spicy Sweet & Sour Chicken

Coquette Chili con Carne

Coquette Chop Suey

Reklamer

~ af wozny på august 15, 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: