Vitasia Thai Green Prawn Curry

Jeg har prøvet Thai Cubes fra forskellige producenter og som tidligere nævnt, er det både en fordel og en ulempe rent anmeldelsesmæssigt, at jeg aldrig er blevet skuffet af de kompakte thailandsk inspirerede retter. Jeg blev naturligvis glad, da Lidl havde et par nye varianter i maxi-udgave på 400 g som spotvarer.

Den første var Vitasia Thai Green Prawn Curry, der skulle have en maxi-tur i mikrobølgeovnen på 7 minutter inden den kinesiske æske kunne åbnes og afsløre sine hemmeligheder.

Det første jeg bemærkede var, at jasminrisene var meget våde og ikke så faste og klistrede som jeg kender. Om det kunne have været afhjulpet af en længere tilberedningstid, kan jeg ikke sige, men det er da muligt.
Tilbehøret bestod af en bleggrøn tynd sauce med pænt store marinerede rejer og grønsager. Noget, der mindede om grønne tomater, viste sig at være aubergine, der smage en smule salt, men havde en kedelig konsistens, Gulerodstykkerne var som altid fine og gav en pæn kulør til retten. De seje blade – formodenligt fra citrongræs – blev anden gang, jeg bed i dem, lagt til side, som uspiselige, mens noget andet grønt godt kunne spises, og smagte som spinat. Der stod dog ikke spinat på ingredienslisten, så det må andre kunne løfte sløret for, hvad det kunne være.
Ti store lækre rejer smagte fantastisk, og var klart rettens højdepunkt.
På pakken var retten mærket som “Hot” med fire ud af fem chillier som advarsel, men der var ikke meget hot i den grønne sauce, hvilket var lidt skuffende.

Vitasia Thai Green Prawn Curry er med sine 400 g en stor portion til en fornuftig pris på 25 kr, Der er meget fyld i form af store rejer og samlet set, smager retten godt. Dog er saucen lidt smagsløs og risene en anelse for fugtige.
I forhold til størstedelen af de færdigretter, der er på det danske marked er Vitasia Thai Green Prawn Curry klart over middel, men i forhold til andre Thai Cubes kan den få en middelkarakter.

Vitasia Thai Green Prawn Curry er købt i Lidl og fremstillet i Thailand.

62,50 kr/kg

Reklamer

~ af wozny på september 5, 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: