Guldgryden Dansk Hakkebøf

Lidl havde weekendtilbud på deres super-discountretter til bare 8,85 kr, og udfra synet af den næsten tomme frysedisk, kunne det godt tyde på, at rigtig mange i havde planer om, at starte weekenden  med dette måltid.
Jeg tog et par stykker og lagde ud med Dansk Hakkebøf.

Taberbakke i pap med folie skulle fra frossen tilstand have 8 minutter bestråling ved 650 w. Da min ovn vist er lidt kraftigere end det, satte jeg den tiden lidt ned. Af andre tilberedningsmetoder var der på pakken også angivet almindelig ovn, hvor de anbefalede 27 minutter fra frossen tilstand. Så går idéen om et let og hurtigt måltid ligesom fløjten.

Den gloende varme papbakke var ikke noget noget overdådigt syn. De blege maskinskurrede kartofler lå i en blævrende sovs, der også skjulte en ret flad bøf.
Kartoflerne var ikke overraskende tørre og seje på ydersiden og gennemkogte inderst og smagte ikke af noget. Sovsen var melet og manglede salt og bøfsmag, men indeholdte i det mindste lidt bløde løg. Bøffen var hård med en snert af sener og smagte ikke af hverken kødbolle eller frikadelle, men dog af oksekød.
Til en pris på under en 10´er kan man ikke forvente ret meget, og det får man heller ikke. Guldgryden Dansk Hakkebøf smager ikke grimt og mætter da en smule, men har nok ikke den store chance i nogen maddyst. I bunden med denne ret.

Guldgryden Dansk Hakkebøf kostede mindre end en cheeseburger fra Maggie Dee´s og beviser, at guld er billigt til salg. Den er produceret af Normeat,  der er et datterselskeb til Tulip og købt i Lidl.

25,29 kr/kg

Se også:
Danish Prime Dansk Bøf

Middag for én – Dansk Bøf

Coquette Pork Burger & Mash

Reklamer

~ af wozny på september 27, 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: