Trattoria Alfredo Tagliatelle Wild Pink Salmon

Jeg er nok en gang vendt tilbage til mit foretrukne vandhul  for at finde en ny færdigret. Lidl havde to varianter af panderetter som slagtilbud, og de skal selvfølgelig prøves.

Trattoria Alfredo Tagliatelle Wild Pink Salmon skulle på panden i selskab med 1½ dl mælk for at give den rette konsistens.
Det tog godt 7 minutter med lidt krumspring, hvor retten først skulle varmes på fuld tryk og omrøres og endelig skulle mælken koges ind til en sauce på lavere varme igen under omrøring, og selvom det unægteligt ikke er den store kogekunst, er det stadig mere arbejde end bare at kyle retten i mikrobølgeovnen. Omtrent halvdelen af posen kom på tallerkenen i første portion.

Retten bestod af pasta, laks i stykker, lidt grønsager og saucen, der bandt det hele sammen. De grønne tagliatelle skulle have en smag af spinat, men kunne ikke overdøve smagen af dild fra saucen. Grønsagerne bestod af to slags gulerødder (gule og orange), som så pæne ud men smagte mest af dild. De små stykker laks var meget tørre og smagte mest af dild. Saucen var cremet og smagte som man kunne forvente af dild.

Hvis man, som jeg, kan lide dild, smager retten udmærket. Pastaen er lidt kedelig og laksen er tør, men der er masser af mad, og den har en smag, man ikke er stødt på så tit. Hvis man derimod ikke kan lide dild, så er man gået forkert i byen, for man kan ikke undgå den i denne ret.

Trattoria Alfredo Tagliatelle Wild Pink Salmon smager ikke dårligt, men bare for ensartet af dild. Den er billig og mættende og får plads midt i feltet.

Retten er købt i Lidl og produceret i Tyskland af en ikke nærmere definerbar producent.

37,90 kr/kg

Se også

Findus Pasta al Salmone

Pasta Venezia

Queens Vild alaskalaks med penne, spinat og champignoner

Reklamer

~ af wozny på november 16, 2013.

2 kommentarer to “Trattoria Alfredo Tagliatelle Wild Pink Salmon”

  1. Det er da den skønneste blog jeg har fundet i lange tider. Ganske simpelt god underholdning. Takker stort.
    /Anna

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: