Deluxe Cream of Salmon Soup

Igen i år har Lidl givet plads til at fylde hylder og diske med varer fra Deluxe, og jeg mente derfor godt at jeg kunne sætte forventningerne højt inden jeg med et snuptag flåede låget af en dåse færdigsuppe.

Deluxe Cream of Salmon Soup eller cremet suppe med vildlaks og fløde skulle tilberedes i en gryde, så selvom jeg så muligheden for civil ulydighed og benytte mikrobølgeovnen, ville jeg denne gang følge foreskrifterne.
Opvarmningen med konstant omrøring i en lille kasserolle ved middelvarme tog 6 minutter. Suppen måtte endelig ikke koge iflg tilberedningsvejledningen, så den blev desværre heller ikke helt varm nok ved dette forsøg.

Da suppen kom i skålen var førstehåndsindtrykket ikke det bedste. For det første var den ikke så rød som på dåsen og for det andet lugtede den meget af fisk.
Suppens konsistens var cremet som foreskrevet men den smagte ikke af ret meget ud over lidt fiskesmag, som var alt andet end delikat. Nogle små tern på 5 x 5 mm af ubestemmelig meget tør fisk var det eneste fyld. De smagte kedeligt men der var heldigvis ikke ret mange.

Deluxe Cream of Salmon Soup var bestemt ingen nydelse. Der manglede i den grad smag enten af grønsager eller krydderurter og en anden form for fyld, så første bekendtskab med dåsesuppe fra Deluxe havner i skammekrogen.

Deluxe Cream of Salmon Soup er købt i Lidl for en skinnende 10´er og produceret af Barteroder Feinkost i Tyskland

25,00 kr/kg

Se også:

Deluxe Zuppa di Pesce

Rahbek fiskesuppe med laks og rejer

Reklamer

~ af wozny på december 18, 2013.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: