Deluxe Cream og Mushroom Soup

Vinteren har ladet vente på sig i år, så suppesæssonen har også været lidt forsinket. Lidt sne og slud fik mig til at prøve den anden dåse fra Lidl, som jeg købte for en måned siden.

Opvarmningen af Deluxe Cream og Mushroom Soup eller Cremet suppe med karljohansvampe blev denne gang udført i mikrobølgeegnet plastbeholder i nogle lette stadier af 2 minutter med omrøring undervejs. I alt gik der godt 6 minutter inden suppen var tilstrækkelig varm.

Den temmelig kedelige uniforme suppe manglede lidt af det gyldne udseende, som prydede dåsens foto, hvilket ikke virkede lovende.
Jeg havde forestillet mig en svampesuppe, der smagte og lugtede lidt som en fugtig skovbund med måske en krydret eller stærk eftersmag. Desværre var denne suppe noget mere sur, hvilket nok skyldes, at Karl Johanssvampen er stærkere i smagen end f.eks. champignon. Suppen manglede også et krydderi, der kunne nedtone den kvalmende fede smag. Lidt svampestykker i bunden af suppen smagte også fælt men var heldigvis få og små.

De 400 g Deluxe Cream og Mushroom Soup virkede som en stor portion, da den ensartede smag kvalmede før den mættede. Jeg er overbevist om, at der har stået en dåsekok et sted og lavet et spiseligt produkt, men denne gang faldt det bare ikke i min smag. Derfor sendes også denne dåse i skammekrogen.

Deluxe Cream og Mushroom Soup er købt i Lidl for en skinnende 10´er og produceret af Barteroder Feinkost i Tyskland.

25 kr/kg

Se også:

Findus Gulerods- og pastinaksuppe

Knorr Chunky Tomato Soup

Vitasia Chicken noodle soup

Reklamer

~ af wozny på januar 18, 2014.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: