Orient Plaza Thai Green Curry

For et stykke tid siden havde Netto kølede asiatiske færdigretter som slagtilbud. Desværre nåede jeg ikke ved den lejlighed at prøve dem, så klog af skade købte jeg denne gange et eksemplar af de tre på den første dag. De skal nu prøves.

Først i rækken blev Orient Plaza Thai Green Curry, der startede ud med at være præsenteret fint i foliebelagt dobbeltrummet plastbeholder, som skulle punkteres inden hensættelse på roterende glastallerken under konstant mikrobølgebeskydning i præcis 5½ minut, som foreskrevet på pakningen.

Efter et minuts hvile valgte jeg at anrette på tallerken i stedet for at spise den direkte fra bakken.
Nudlerne skulle iflg pakken være stegte, og de var også en smule tørre visse steder, men var ellers ret neutrale. Nogle mikroskopisk små stykker gulerod og de mindste ærter, jeg nogensinde har set, var sammen med lidt grønt, som kunne være porre, limeskræl eller et lille blad af en slags, var næppe nok til at gøre det ud for den daglige dosis grønsager. De syv kyllingestykker var møre og saftige og lå en en tyk hvid sovs, som også indeholdte nogle ubestemmelige grønne krydderurter af asiatisk oprindelse. Den smagte fint, men var ikke så stærk, som de tre advarende chillipeber skulle angive.

Orient Plaza Thai Green Curry var rigtig god. Når man blandede sovs og nudler var retten rigtig god, men absolut ikke voldsom stærk. Tilberedningen var let og hurtig, og det er derfor ikke overaskende at den får stemplet “over middel”.

Orient Plaza Thai Green Curry er produceret af Plaza Food i Nederland og købt i Netto som slagtilbud for kr.25

62,50 kr/kg

Se også:

Thai Green Chicken Curry with Jasmine Rice

Coop Chicken Red Curry

Thai Red Chicken Curry with Jasmine Rice

Reklamer

~ af wozny på februar 4, 2014.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: