Nice n EasyThai Chicken Curry with Noodles

Thai Cubes er efterhånden blevet så populære, at der næsten altid er et sted, der har dem på tilbud. I Fakta fandt jeg to varianter fra Nice´n Easy. Den ene adskilte  sig fra de fleste andre Thai Cubes, nemlig ved at indeholde nudler, så den måtte prøves.

Nice n EasyThai Chicken Curry with Noodles fik de obligatoriske syv minutters bestråling. Allerede da jeg tog den varme kinesiske æske ud af ovnen blev jeg lidt mistænksom, da æsken var tung i bunden. Dette skyldtes, at den ikke indeholdte en extra æske med saucen, så hele retten så som en firkantet klump i bunden af den store æske.

Det fremgik ikke af æsken om der var tale om ris- eller æg-nudler, som man normalt benyttet i asiatiske retter, men ét var sikkert, de var yderst klistrede og meget udkogte. Karrysaucen var rimelig stærk, men smagen forsvandt hurtigt. Bortset fra lidt ubestemmelige krydderurter og lidt skræl fra rød peber, var retten klinisk renses for grønsager. Eneste mulige lyspunkt tilbage på tallerkenen var nu de to sørgelige stykker kylling. De viste sig at være tørre og kedelige og tilføjede absolut intet til at trække denne Thai Cube op.

Nice n EasyThai Chicken Curry with Noodles var en stor skuffelse. Den dumpede på alle punkter. Ensformig generisk  smag, ingen grønsager, fedtede kedelige nudler og tørt kød.
De 300 g burde være nok til et måltid, men det var ikke arbejdet med at spise det værd. For første gang sender jeg en Thai Cube i skammekrogen og med de mange varianter på markedet, skulle det være muligt at undgå denne.

Nice n EasyThai Chicken Curry with Noodles er købt på tilbud i Fakta til bare 12 kr og er produceret i Thailand for Geia-Food.

40 kr/kg

Se også:

Nice´n Easy Thai Chicken Sweet´n Sour

Coop Chicken Red Curry

Thai Cube Massaman Curry Chicken with Jasminris

Reklamer

~ af wozny på marts 16, 2014.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: