Vitasia Chicken Panang

Jeg tester fortsat produkter fra Lidls asiatiske uge og fandt denne gang noget, der lignede en Thai-Cube, men hed en ASIA-boks i Lidls udgave.

Boksen skulle holde på sine hemmeligheder under tilberedningen, der iflg æsken var sat til 7 minutter ved 800W. Det mente jeg nok, jeg kunne klare og overlod derfor trygt boksen til den elektriske betrålingmaskine.
Efter slutsignalet, gav jeg lige æsken lidt hviletid og åbnede den derefter spændt.
I modsætning til andre Thai-cubes, jeg har prøvet, lå sauce og kød direkte ovenpå risene, og jeg kunne se, at saucen havde kogt i kanten. Det er normalt ikke godt, men indikerer dog, at der har været masser af varme.
Indholdet blev uceremonelt hældt ud på tallerkenen. Der var angivet, at retten skulle blandes godt sammen, og det var under den sammenrøring, at en klump på størrelse med en lille kartoffel af stadig frossen ris dukkede op. Der var derfor ikke andet for end at sætte tallerkenen tilbage til bestråling i yderligere et minut.

Retten blev yderlig rørt sammen og var klar. Risene var kedelige, meget våde men stadig med en ukogt kerne. Det kan godt være, at det er “al dente”, men det smagte som ikke-færdigkogt risengrød. Saucen var  meget svag i smagen og temmelig kedelig.
Jeg fandt fire terningstore stykker kylling hvoraf 50% var meget gode. To terninger havde sikkert ligget i kanten under tilberedningen. Den ene var blevet meget tør og næsten uspiselig, og den anden var bare kedelig. Den 400 g store portion virkede i første omgang som en god idé, men da hver eneste mundfuld smagte lige kedelig og vandet, blev det en kvalmende affære at komme igennem.

Vitasia Chicken Panang levede ikke op til kvaliteten af andre frosne thairetter. På plussiden var den store portion, der ender med at blive et stort minus, når retten, der manglede grønsager, er kedelig og ensartet, og den sendes skammekrogen.

Vitasia Chicken Panang er købt i Lidl til lige under en 20´er og er produceret i Tyskland.

47,50 kr/kg

Se også:

Thai Cube: Panang Karrykylling med jasminris

Vitasia Thai Green Prawn Curry

 

Reklamer

~ af wozny på juni 16, 2014.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: