Nice´n Easy Thai Chicken Tom Kha Soup

Selv om temperaturen udenfor nærmer sig sommertemperaturer, kan man sagtens snuppe en gang suppe.
Den frosne box havde ligget i fryseren siden jeg testede den anden suppe fra Nice´n Easy for flere måneder siden.

Æsken blev udsat for et minimalistisk bombardement af små bølger i de på emballagen angivne 8 minutter, mens min suppeskål blev fundet frem.  Da tiden var gået var det let at hælde den optøede suppe op. Desværre var der selv efter de 8 minutter på 850 W stadig frosne klumper, og den fik derfor godt et minut mere.

Tom Kha Soup er en mild suppe med kokosmælk og kylling og det færdige produkt fra æsken så indbydende ud og duftede mildt. De store stykker kylling var saftige og smagte rimeligt taget i betragtning, at de havde været kogt, frossent og varmet op. Et gult mærke på æsken lovede em mild oplevelse, men den glohede suppe gav varmen både mht temperatur og smag. Nogle stykker gulerod, der stadig havde lidt bid, var den overvejende grønsag ud over lidt uspiselige limeblade og nogle meget bløde stykker østershatte.

Der var ikke ret meget ondt at sige om denne ret, da den endelig var tøet op og varm. Det er absolut et let og billigt måltid for én. Kødet i de frosne super er bedre end det man finder i dåsesupperne, men smagen er der ikke meget forskel på. Nice´n Easy Thai Chicken Tom Kha Soup er et fint produkt og kan godt få et kvalitetsstempel Over middel.

Nice´n Easy Thai Chicken Tom Kha Soup er produceret i Thailand for A Frost i Ålborg og købt i Rema1000 for 15 kr på tilbud.

42,86 kr/kg

Se også:

Q´Soup Tom Kha

Nice´n Easy Tom Yum Soup

Deluxe Cream and Mushroom Soup

 

 

Reklamer

~ af wozny på juli 16, 2014.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: