Orient Grønsagssuppe med oksekød

Aftensmaden stod på en stor dåse på 800 g suppe indfanget i Aldi for lang tid siden.

Indholdet kunne lige akkurat være i min mikrobølgebestandige plastbeholder og fik 4-5 minutters bestråling med lidt omrøring for at opnå en passende temperatur. Halvdelen af dåsens indhold fik ophold i min keramikskål og var klar til fortæring.

Suppen var let jævnet og var derfor en anelse tykkere end almindelig dansk suppe af hønse- eller oksevarianten. Jeg fandt både rød peber, porre, gulerødder og kartofler i stykker. Alle delene havde stadig lidt bid, men smagte ikke af ret meget. Oksekødet var meget finthakket og gjorde ikke noget udover muligvis at have afgivet noget smag i suppens spæde ungdom.
Da begejstringen for den overdådige mængde grønsager havde lagt sig, måtte jeg skuffende konstatere, at suppen var ret kedelig og slet ikke bare en anelse stærk, som jeg havde forventet af en orientalsk-inspireret suppe. Faktisk smagte den som en ganske almindelig oksekødssuppe bare uden boller og selleri.

På plussiden er Orient Grønsagssuppe med oksekød et meget billigt langtidsholdbart måltid, som kan række til to, men på minussiden er den i bund og grund ganske kedelig og hverken bedre eller dårligere en en hvilken som helst anden oksekødssuppe med en blandingf af grønsager, og derfor bliver det en middelmådig oplevelse.

Orient Grønsagssuppe med oksekød er købt i Aldi til 14,95kr i forbindelse med deres orientalske uge og fremstillet af Buss Fertiggerichte gmbh i Tyskland.

18.69 kr/kg

Se også:

Pott Kieker Oksehalesuppe

Vitasia Chicken Noodle Soup

Coquette Borgmestergryde

Reklamer

~ af wozny på november 17, 2014.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: