Royal Greenland Grønlandsk Bouillabaisse

Når produkter fra en kongelig hofleverandør er på tilbud i Rema1000, så er jeg klar til at på det skammeligste at opvarme dem i blegt plastik i en mikrobølgeovn. Klassisk Bouillabaisse er en fransk fiskesuppe, der er en omstændelig affære, hvis den skal laves fra bunden, men jeg havde alligevel store forventninger til denne frosne variant.
Royal Greenland Grønlandsk Bouillabaisse er beregnet som forret til to personer, men pakken på 350 g svarer også nogenlunde til en standard færdigretportion.

Portionerne var individuelt pakket og frosset i plastikposer, der blev punkteret og opvarmet i en skål i selskab med nogle mikrobølger. Da suppen var optøet og opvarmet syntes den ikke af meget i plastposen. Det gjorde heldigvis, at suppen kunne hældes op uden forbrændingsskader.

Første indtryk af suppen var, at den lugtede af fisk, hvilket selvfølgelig ikke var overraskende, men heller ikke superappetitligt. Seks 2x2x2 cm store stykker hvid fisk, der skulle være hellefisk, udgjorde det meste af fyldet. Det er sædvanligvis er delikat fisk, men her kunne det ligeså godt have være sej eller en anden inferiør torskefisk. Derudover var der lidt rejer og en smule løg og porre.
Suppen smagte mildt, hvilket er en pænere beskrivelse end tynd, men så længe den var gloende varm,var det et ganske fint måltid.

Royal Greenland Grønlandsk Bouillabaisse smager rimeligt og kan til nøds benyttes som en forret en enkelt gang. Det er forståeligt, at en frossen suppe fra et industrikøkken ikke kan smage som hjemmelavet men en nærlæsning af ingredienslisten vidner også om brug af rejepulver, fiskepulver og skaldyrspulver, der er noget fra min forestilling om en simrende fiskefond. Men kan man se bort fra storkøkkenfremstillet fiskepulversuppe, så lander denne ret pænt i midten af feltet.

Royal Greenland Grønlandsk Bouillabaisse er købt i Rema1000 for 25 kr og produceret af Royal Greenlands fabrik i Polen.

71,43 kr/kg

Se også:

Deluxe Zuppa di Pesce

Deluxe Cream of Salmon Soup

Rahbek fiskesuppe med laks og rejer

Reklamer

~ af wozny på november 30, 2014.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: