Delikato Frikadeller med kartofler, gulerødder og sovs

Mængden af dåsemad i køkkenskabet var stadig stigende, så jeg måtte bide i det sure æble og tage én for holdet.

Delikato Frikadeller med kartofler, gulerødder og sovs lød som et komplet måltid til en billig penge, men tanken om en frikadelle, der lå marineret i egen sovs var også skræmmende.

Dåsen indholdt 800 g og efter at have gennemrodet den, kunne jeg konstatere at jeg havde vundet to frikadeller. 400 g blev målt af og placeret i mikrobølgeegnet plastboks til bestråling, og efter 4 minutter ved lidt lavere kraft end max, virkede det rimelig varmt.
Inden opvarmningen havde indholdet en vis lighed med hundemad, men varmen havde gjort sovsen tyndere og selv om retten ikke var nogen nydelse at se på, var den nu acceptabel.

Kartoflerne var klart det bedste. Der var stadig lidt bid, men de smagte ikke af så meget. Gulerøddene lå som små bolde og så meget indbydende ud, men disintegrerede til en mos uden smag, når man fik dem i munden.
Sovsen smagte mest af grønsagsboullion og ikke umiddelbart som en sovs, jeg kunne forbinde med frikadeller. Rettens “højdepunkt” håbede jeg ville være frikadellen, men den var temmelig tør og havde mere konsistens som en hakkebøf, og manglede løg, som jeg forbinder med en rigtig frikadelle. Når man kom lidt sovs på frikadellen, smagte det rimeligt, men det var for lidt og for sent.

Delikato Frikadeller med kartofler, gulerødder og sovs er ikke en nydelse, men den holdt mig i live i to dage for under 20 kr, men det havde et par stykker med leverpostej også gjort. Smagen var industriel og gulerødderne var så udkogte, at det havde været bedre, hvis de var undladt.
Dåsemaden kikser fælt denne gang og sendes i skammekrogen.

Delikato Frikadeller med tilbehør er fremstillet af Buss Fertiggerichte gmbh i Tyskland og fundet hos Aldi.

 

21,19 kr/kg

 

Se også:

Coquette Pork – Borgmestergryde

Pott Kieker Oksehalesuppe

Coquette Beef & Pork – Røvergryde

 

~ af wozny på marts 4, 2015.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: