Vitasia Chicken Red Curry

Jeg er jævnligt stødt på retter fra Vitasia i Lidl når de har asiatisk uge, og denne æske fandt jeg liggende ret ensom i en køledisk. Det var muligvis en rest fra foregående ugekampagne for til 15,95kr virkede det som et fund.

Det var standard opvarmning, hvor folien blev aflivet med nogle få stik fra en spids genstand for at retten kunne blive bestrålet uden at eksplodere. Det blev til godt 5 minutter i stedet for de 6-7 minutter der stod på æsken, da de som sædvanlig gik ud fra en model på 600 Watt.

De hvide let klæbrige ris var af jasminvarianten og havde selvfølgelig ikke meget smag og blev derfor hurtigt blandet med saucen med tilhørende rød peber og kyllingestykker. Det gjorde dem meget bedre selvom den thailandske karrysovs mest smagte af kokosmælk og derfor var en anelse til den søde side. De røde peberstykker var fra almindelig rød peber som ikke brænder nogen. Portionen var blevet begunstiget med 6 små stykker kylling, der lignede reelle stykker og ikke skiveskåret bryst som så ofte ses i færdigretter. De virkede ikke pumpede og smagte af kylling.

Det set er Vitasia Chicken Red Curry en ganske velsmagende ret, der godt nok ikke er stærk og godt nok ikke har så mange krydderier, som jeg før har oplevet ved thailandske retter. Dette kan skyldes, at Vitasia Chicken Red Curry er produceret i Tyskland og tilpasset lidt mere følsomme smagsløg. Til gengæld var den billig og let at tilberede og jeg tøver ikke med at give den stemplet “over middel”.

Vitasia Chicken Red Curry er  Frankenberg Authentic Food i Tyskland og købt i Lidl

45,71 kr/kg

Se også:

Nice n Easy Chicken Red Curry

Thai Red Chicken Curry with Jasmine Rice

Coop Chicken Red Curry

Reklamer

~ af wozny på oktober 3, 2015.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: