Bella Riviera Spaghetti Bolognese

Det er altid spændende, når der dukke lidt nyt op, og minsandten om ikke Rema1000 havde hele tre forskellige pastaretter, hvor jeg købte de to (jeg undlod en lasagne, der nok ville være bedst i en ”rigtig” ovn).

Første variant var indbegrebet af spaghetti – Spaghetti Bolognese, som alle kan lave en mere eller mindre vellykket og -smagende af.

Retten kom i praktiske foliebakke tilsat plastomslag med appetitlig foto, men da aluminium og mikrobølger ikke går fantastisk sammen, blev indholdet hældt ud på gult service, der kunne klare strålerne uden det hele sprang i luften.
Efter fire minutter var retten dampende varm.

De 400 g så temmelig bastante ud men udseende kan jo snyde. Pastaen havde overraskende nok stadig en del substans selvom den var varmet op i saucen og var stadig så lange, at de kunne snurres op på gaflen. Den klassiske tomatsauce havde en cremet konsistens men smagte ikke af meget og slet ikke af bare et snert af hvidløg. Nærlæsning af ingredienslisten afslørede, at der var 11% SVINEkød i retten, hvilket nok var en skuffelse men også udelukker en masse fra at prøve denne ret og rent smagsmæssigt tilføjede det ikke noget.

Til 15 kr og på bare 4 minutter må det siges at Bella Riviera Spaghetti Bolognese både er en billig og hurtig ret, men alligevel sidder man og føler sig lidt snydt, da der mangler krydderier og noget kød, der fylder lidt og den ost, der ellers er vist på pakken. Der er tale om et discountprodukt, der er lidt bedre end pasta og ketchup, men det ryger alligevel i skammekrogen.

Bella Riviera Spaghetti Bolognese er købt i Rema1000 på tilbud til 15.- og produceret af NV Fresh Meals i Belgien, der er en del af Ter Beke Group.

37,50 kr/kg

Se også:

Coop Spaghetti Bolognese

Beauvais Spaghetti Napoli

Findus Pasta Bolognese

Reklamer

~ af wozny på oktober 28, 2015.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: