Bella Riviera Tagliatelle Carbonara

Efter et skuffende møde med den første variant fra Bella Riviera havde jeg sat forventninger noget ned inden mødet med Bella Riviera Tagliatelle Carbonara.

Indholdet blev væltet ud på gul tallerken inden bestrålingen og lå som en firkantet hvid masse og så alt andet end appetitlig ud. Der var anbefalet fire minutter i mikrobølgernes selskab, men den fik lige et minut ekstra, da den ikke var helt varm nok i midten efter den behandling.

De blege båndpasta havde en god konsistens og var selvfølgelig rettens hovedindgrediens. Den hvide ostesauce var rigelig og smagte fint uden at være kvalmende. Der var muligvis en anelse for lidt bacon i retten og stykkerne var lidt små, men det var acceptabelt. Alt i alt var dette en gevaldig oprejsning fra sidste gang.

Carbonara er en simpel ret med få ingredienser, men samspillet mellem æg, fløde og bacon kan sagtens gå galt, men denne gang var det absolut bestået. Og til 15 kr for 400 g er det et godt køb, som jeg sender op forrest i klassen med et rødt æble til læreren i “over middel”.

Bella Riviera Tagliatelle Carbonara er købt i Rema1000 på tilbud til 15.- og produceret af NV Fresh Meals i Belgien, der er en del af Ter Beke Group.

37,50 kr/kg

Se også:

Tagliatelle Carbonara

Pasta der smager…  Spaghetti Carbonara

Findus Pasta Carbonara

Reklamer

~ af wozny på november 4, 2015.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: