Findus Kylling med risotto og pebersauce

Med indtil videre én bestået og én dumpet ret var turen kommet til den sidste variant af Findus “luksus”-færdigretter SMAK, som denne gang indeholdte kylling med risotto og grønsager.

Igen skulle man ud i en to-trins tilberedning, hvor delen med risotto skulle have 3-4 minutter og kyllingen bagefter 2-3 minutter.
Først prøvede jeg med 3½ minut, da min mikromakker skulle yde tæt på 1000W. Det var dog ikke nok, for jeg kunne mærke, at bakken stadig var kold på undersiden. Den fik så yderlig et minut, der fik indholdet til at sprutte og springe under den tynde folie, så jeg antog, at det var nok. Klog af skade fik kyllingen 3 minutter og virkede varm, da den kom ud.
Hurtig anretning på gult service og klar til fortæring.

Risottoen var meget cremet og det blev ikke bedre af, at der var kommet hakket spinat i også. Derudover var der store stykker gul gulerod, grøn og rød peber, bønner og få stykker champignon. Gulerødderne var de eneste, der havde en smule smag. Resten af grønsagerne var temmelig vandede. Alt i alt en temmelig kedelig og klæg affære.
De fire pæne stykker kylling var til gengæld meget fine. Det var reelle stykker, selvom der var stor forskel på størrelsen. Så stor at det største stykke ikke var helt varmt nok. De smagte dog stegt eller grillet og lå i en stærk sauce, der passede fint til kødet men ikke særlig godt til risottoen.

Findus Kylling med risotto og pebersauce lægger sig meget fint mellem de andre to varianter med lækkert velsmagende kød og trist trist tilbehør og den havner naturligvis midt i bunken, men dog hældende til en skuffelse, da retten ligger i den dyre ende af færdigretter.

Findus Kylling med risotto og pebersauce er produceret i Sverige og købt i Kvickly på tilbud til kr 25.- godt 10 kr under normalpris.

62,50 kr/kg

Se også:

Findus Dagens kylling med pasta

Steff Houlberg Maxiportion Kylling i whiskeysauce

Taste of travel Grillet kylling i med sesamsauce

 

Reklamer

~ af wozny på februar 15, 2016.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: