Kitchen Joy Pineapple Chicken

Når der ellers er lavvande i nye færdigretter, er det godt at de velkendte papboxe fra frysedisken stadig kommer med nye smagsvarianter. Denne gang har teamet i Kitchen Joys køkken kastet sig ud i troperne, hvilket i dette tilfælde betyder, at der nu er overdreven brug af ananas i retten.

På pakken blev der anbefalet 5 minutter ved 900 W i mikrobølgeovnen, og det havde jeg naturligvis stor tiltro til. Efter de 5 minutters hidsig snurretur og brummen var emballagen ganske rigtig brændende varm og jeg lod derfor stå, både for at køle en anelse ned og for at få varmen til at fordele sig.
Det største problem ved thai cubes er stadig at få den øverste æske ud, uden den går alt for meget i stykker, så lavavarm sauce ville have fri adgang til mine ubeskyttede hænder. Og med lidt besvær lykkedes det i dette tilfælde rimeligt. Det blege kylligekød, havde fra starten været placeret præcist i midten af æsken, sad fast i bunden af den øverste æske og var tøet op men kun lunken.

Retten bestod af 175 g ris. På pakken var de benævnt som brune ris, men ingredienslisten fortalte, at kun 8 % var røde ris, mens resten var jasminris, som kendes fra utallige thailandske retter.
Saucen bestod af ananas, grønne soyabønner, rød peber og løg og så noget meget hvidt kogt kyllingekød af tvivlsom kvalitet.

Som ret mindede den mest om kylling i sur/sød sauce og var mild og behagelig i smagen. Der var rigeligt med ris, der også gav en god mæthedsfornemmelse. Personligt er jeg ikke vild med varm ananas, men på den anden side er det heller ikke rimeligt at brokke sig, når der på forhånd stod på pakken. Jeg havde frygtet det værste, men blev glædeligt overrasket.
At slå på “brune ris” er nok en tilsnigelse, der skal tiltale speltsegmentet og give lidt god samvittighed.

Kitchen Joy Tropicube Ananaskylling med brune ris er et frisk pust, og de skal have point for forsøget. Retten er som altid let at lave, billig og gør det ud for et måltid. Kødet er en skuffelse og ikke af den kvalitet, som jeg ellers er vant til og når dagen er omme, er det en kedelig ret, som allerede findes dog uden ananas.
Den kæmper sig lige op i middelkategorien.

Kitchen Joy Pineapple Chicken er fundet i Nettos frysedisk til lige under en skinnende 20´er og er produceret i Thailand.

54,29 kr/kg

Se også:

Quick & Easy Kylling i sur/sød sauce

Vitasia Chicken sweet & sour

Kitchen Joy Satay Chicken

~ af wozny på februar 29, 2016.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: