Eridanous Moussaka

Lidl holdt græsk uge, men desværre var den eneste nye færdigret, jeg kunne finde var den græske udgave af lasagne moussaka i frysedisken.

Plastbakke med folie gemte sig under det farvestrålende foto og man kunne vælge at sende den 45 minutter i ovnen eller 10 minutter i mikro-ditto. Ved ovnopvarmning var der dog angivet 180 grader, men ikke noget om at moussakaen skulle ud af plastbakken, hvilket nok kunne give et interessant resultat. Ved bestråling stod der at “tiden kunne variere fra apparat til apparat” hvilket gjorde det til en gætte konkurrence og jeg endte også med at have retten ude og inde et par gange; også efter den var blevet anrettet på gul tallerken.

Da retten kom ud lignede den mere et stykke tiramisu mens duften af allehånde ledte tankerne hen på medisterpølse.
Eridanous Moussaka bestod af et tykt lag bechamelsauce, der mindede mere om creme brulé. Derunder et tyndt lag aubergine, der desværre ikke smagte af noget. Et lag med kød, der bestemt var bedre, end man er vant til i lignende retter, og nederst et lag kartoffelskiver, der var fint kogte, men heller ikke med synderligt meget smag.

Eridanous Moussaka blev i sidste ende en temmelig vammel affære med for lidt smag. Til gengæld var retten på 380g og meget let at anrette i sin firkantede form. Af lasagnevarianter er denne moussaka én af de bedste, jeg har smagt. Det siger desværre bare ikke rigtig noget og den må indtil videre ligge i middelkategorien lige udenfor det fine selskab.

Eridanous Moussaka er produceret i Grækenland og købt i Lidl til 29 kr.

 

76,32 kr/kg

Se også:

Findus lasagne og ratatouille

Coquette pork lasagne

 

 

Reklamer

~ af wozny på april 11, 2016.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: