C Pasta Carbonara

Heldset var med mig, da jeg nok en gang stødte på noget der mindede om en færdigret. Igen havde Cofoco kastet sig over en i forvejen rimelig simpel ret, pakket den i taberbakke med folie og forlangt næsten 40 inflationsramte kroner.

C Pasta Carbonara fik 6 minutters karruseltur med tilhørende stråler og kom ganske rigtig varm ud.
En standard Pasta Carbonara er spaghetti med bacon/skinke i en flødesauce med revet parmesan, så jeg blev lidt overrasket da de få stykker bacon i denne ret var klart i undertal til champignon i skiver. Retfærdigt skal det da nævnes, at jeg kunne læse det af pakken ingrediensliste og beskrivelse.
Champignonskiverne var ganske fine og virkede friske, hvilket var et plus. Baconstykkerne, der udgjorde mægtige 27 g af den samlede ret, var kedelige og slatne og var enten for tynde eller ikke stegt. Pastaen af pennevarianten var rigelig og neutral som forventet. Rettens grønne samvittighed bestod af seje stykker forårsløg, lidt tilberedt rødløg og lidt hakket persille. Fælles for alle tre dele var, at de ikke gjorde noget godt for retten.

På plussiden var helt klart, at retten var på hele 450 g, og at prisen på de 39 kr nu var ganske fornuftig. På minussiden var, at den ikke havde ret meget med pasta carbonara at gøre, men var en gang pasta med champignon a’la creme i stedet og så var 450 g lige pludselig nok til at give en kvalmende fornemmelse et stykke hen af vejen. Jeg dømmer dødt løb mellem plus og minus og placere C Pasta Carbonara midt i feltet.

C Pasta Carbonara er produceret af Cofoco Airport Solutions i Kastrup og købt i Fakta til 39 kr.

 

86,67 kr/kg

Se også:

Bella Riviera Tagliatelle Carbonara

La Cucina di Bologna: Penne med ost

Findus Pasta Carbonara

 

Reklamer

~ af wozny på maj 23, 2016.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: