Tulip Spaghetti Carbonara

Med en massiv reklamekampagne i ryggen har Tulip lavet et par frosne færdigretter, som var på tilbud i Netto til en 20´er og denne gang kastede de sig ud i diciplinen: frossen ostesauce med Tulip Spaghetti Carbonara.

Den frosne blok blev perforeret og hensat i brummende mikrobølgekasse i 8 minutter på lige knap max styrke. Da bakken kom ud testede jeg den optøede ret med det mest pålidelige redskab jeg havde – min finger, og kunne konstatere, at den også var varm i midten.

Spaghetti Carbonara er næsten en italiensk udgave af brændende kærlighed, hvor det man altid havde i huset blev lavet til en let ret, så derfor er der ikke mange muligheder, når der kun er tale om lidt pasta, noget skinke eller bacon og en ostesauce.
Pasta af spaghettivarianten var fin og fast. Ostesaucen var ret ensartet i konsistensen og kvalmede ret hurtigt, som jeg forventede. Der var angivet, at der skulle være 8% ost i, men jeg følte ikke noget. Noget udefinerbart røget øfdyr skulle være bacon, men smagte mest af hamburgerryg. Og dét var vel egentlig dét. Sammen smagte det fint og pakken på 400 g var rigelig mættende.

Tulip Spaghetti Carbonara er absolut ét af de bedre forsøg på denne ret, der vel kun manglede lidt friskkværnet peber på toppen, og skulle jeg bedømme denne version i forhold til andre versioner, ville den få en karakter på over middel, men da der i bund og grund er tale om en ret kedelig og ensartet ret får den en middelkarakter.

Tulip Spaghetti Carbonara er produceret  for Tuli af en anonym fabrikant i Belgien og købt i Netto som kampagnevare.

49,88 kr/kg

Se også:

C Pasta Carbonara

La Cusina Penne med ost

Tagliatelle Carbonara

Reklamer

~ af wozny på august 15, 2016.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: