Nice’n’easy Sweet chili soya noodle bowl

I min lokale Netto står en række bure med de sørgelige rester fra tidligere kampagnevarer. En enkelt rød pakke fangede mine øjne og med det velkendte “Nice’n’easy” på pakken turde jeg godt tage den enlige pakke.

Pakken indeholdt en plastskål med diverse ingredienser vakuumpakket i hver deres plastpose. Den største var 180 g hvide nudler, derudover noget tyktflydende soyasauce, lidt krydderier og en pose med ca 2 hakkede peanuts.
Tilberedningen var meget let. Efter sauce og nudler havde stiftet bekendtskab med hinanden samt et par skefulde vand, for et bløde stemningen op, fik de sig en snurretur. Fornøjelsen varede dog kort da mikrobølgekokken bibbede efter 90 sekunder. Med næsten autentiske kinesiske spisepinde hvivlede jeg nudler og sauce rundt for derefter at tilsætte krydderier og nødder (som ret beset er bønner).

Nudlerne var fine, neutrale og med godt bid. Retten som helhed var lidt fedtet af den sursøde sirupsagtige soyasauce og ikke stærk. Da det var begrænset med ingredienser, var smagen også temmelig kedelig.

Den kødløse nuddelret gjorde det lige netop ud for et trist måltid og må være Thailands svar på spaghetti med ketchup. Jeg havde fundet pakken til 15 kr, og selvom den skulle være sat ned, var det stadig for dyrt for en smule frisk pasta. Jeg sender denne “ret” tilbage i buret og i skammekrogen.

Nice’n’easy Sweet chili soya noodle bowl blev fundet i Netto og er produceret i Thailand for Geia-Food.

62,50 kr/kg

Se også:

Nice’n’easy Thai Chicken Curry with Noodles

Nice’n’easy Thai Chicken Peanut

Thai Cube Spice Sesam Chicken with Noodles

 

Reklamer

~ af wozny på september 12, 2016.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: