Wokét Mihoen

Fakta har tilføjet nogle “friske” færdigretter til deres køledisk. Mihoen er ikke en eksotisk kinesisk ret, men det hollandske ord for risnudler, og den så fristende ud i sin grønne pakke.

Retten kunne opvarmes enten på pande eller i mirkobølgeovenen – begge steder skulle den have 3-4 minutter. Af nemheds årsager valgte jeg mikrokokken, der gjorde et udmærket arbejde på knap 4 minutter.

Hovedparten af den færdige ret var de lidt fedtede wokstegte risnudler, der fik tankerne til at flyve hen til den velkendte Kina-grill som introducerede andre retter til danskerne i 70´erne og 80´erne. En smule marineret svinekød gav ikke meget, og da jeg prøvede et enkelt stykke smagte det lige lovlig meget af gris. Rettens grønne samvittighed bestod af lidt bønner, gul peber, rød chili, gulerødder og løg og kendetegnende for alle grønsagerne var, at de ikke smagte af ret meget efter at være blevet stegt.
Retten blev efterhånden en smule ensartet i smagen, men var i det store hele god og mættende.

Wokét Mihoen er en autentisk oplevelse, hvis man vil huske tilbage til de sølvpapirsbelagte foliebakker fra dén Kinabix jeg frekventerede i mine unge dage, men den står noget tilbage, hvis man ønsker den stærke smag og de knasende friske grønsager. Jeg er dog ikke i tvivl, hvilken side jeg hælder til, og giver denne ret topkarakter.

Wokét Mihoen er produceret af Padifood i Holland og fundet i Fakta for 30 kr.

85,71 kr/kg

Se også:

Orient Plaza Kinesiske stegte nudler

Orient Plaza Singapore nudler

Kitchen Joy Spicy Basil Chicken w/noodles

 

Reklamer

~ af wozny på oktober 24, 2016.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: