Tulip Pasta Tagliatelle

 

 

Tulip har lavet to varianter af frosne pastaretter. Denne gang er det den ret anonyme Pasta Tagl    iatelle, der vel mest svare til, at en ret hedder ”Kogte kartofler”.

Den alt for velkendte plastbakke med folie blev punkteret og sat til rotation i mikrobølgekokkens summende favn. Der blev foreslået 7-8 minutter ved 600 W, så jeg skruede lidt ned og gav den 7½ minut.
Det var dog ikke helt nok, da pastaretten stadig var kold i midten, men efter at have rodet lidt rundt og givet den yderligere 30 sekunder på fuld styrke, var den overordenlig varm.

Retten bestod, ganske som navnet angav, mest af båndpasta, der var velkogt men også ganske neutrale. En mild tomatflødesauce med lidt grillet mild peberfrugt gav en smule smag. Protein kom fra nogle få store bacontern, der desværre var seje, men smagte lidt af røg.

Tulip Pasta Tagliatelle er absolut et hæderligt forsøg på en pastaret, der nok passer til de fleste, men den er også meget neutral og efterlader ikke noget varigt smagsindtryk. Jeg er dog ikke rigtig skuffet, for retten på 400 g til bare en flad 20´er er mættende og et godt køb, der kan bruges i snæver vending.
Tulip Pasta Tagliatelle sniger sig lige netop op i ”over middel”.

Tulip Pasta Tagliatelle er fundet i Netto som spotvare til 20 kr og produceret i Belgien for Tulip.

49,88 kr/kg

Se også:

Tulip Spaghetti Carbonara

Tagliatelle med tomat/basilikumsauce

Alfredo tagliatelle med laks

Advertisements

~ af wozny på november 7, 2016.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: