Chef Select Spaghetti Carbonara

 

Lidl havde fået lidt nyt i køledisken. Tre varianter af ret almindelige pastaretter til så tæt på en 20´er man kan komme.

Pastbakke blev forløst fra sit papfængsel og dens folie gennemboret af spidst instrument. Efter fire minutters beroligende summen kom retten ganske varm ud, men så en anelse kedelig ud, da al saucen lå i bunden. Billedet af den færdige ret er resultatet af en smule omrøring.

Spaghettien var fin, men neutral. Saucen var både fedtet og smagte af ost. Desværre var den en betydelig mangel på skinke/bacon, både i forhold til pakken foto og,hvad jeg ville forvente af en Spaghetti Carbonara.
Det er meget svært at bedømme en ret, der består af få ingredienser, og da den trods alt opfyldte formålet med at gøre mig mæt uden at slå mig ihjel så ligger Djævlen i detaljen og i dette tilfælde er det den minimale mængde af røget øfdyr.

Chef Select Spaghetti Carbonara er ikke dårlig, bare lidt kedelig og skiller sig ikke ud fra andre Carbonara-retter på markedet. Den er hurtig at tilberede og er spiselig og mættende. Det giver den en plads midt i feltet.

Chef Select Spaghetti Carbonara er købt i Lidl og produceret i Schweiz.

57 kr/kg

Se også:

Tulip Spagehetti Carbonara

Bella Riviera Tagliatelle Carbonara

Tagliatelle Carbonara

Reklamer

~ af wozny på januar 16, 2017.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: