Tasteful Cremet kartoffelporresuppe med ristet bacon

Runde 2 af Rema1000´s kølede supper er i gang.

Tilberedningen af Tasteful Cremet kartoffelporresuppe med ristet bacon er en gentagelse af sidste anmelde, så den gik let. Et minus kunne dog godt være, at folien ikke har en tydelig flap, man kan tage fat i men kun en 3 mm kant hele vejen rundt. Hvis man kan få fat i den, ryger folien dog forbavsende let af.

Suppen havde den forventede tykke konsistens, men duftede ikke meget af hverken kartoffel eller porre. Smagen var også ret begrænset og suppen manglede i den grad salt. Noget, der normalt kan give lidt salt, er ristet bacon, men det var desværre så begrænset, at det hverken tilførte smag eller det manglende krydderi.

Kartoffelporresuppe er en klassisk, enkel, billig og mættende suppe, der ikke kræver meget at lave selv, så der skal noget til for at overraske. Tasteful leverer en rimelig mættende suppe, der dumper på smag. Der mangler synlig bacon og salt, så på den bagrund får Tasteful Cremet kartoffelporresuppe med ristet bacon et ”ikke bestået”.

Tasteful Cremet kartoffelporresuppe med ristet bacon er produceret af Tasteful Foods i København og fundet i Rema1000 på tilbud til 20 kr.

66,67 kr/kg

Se også:

Tastful Mulligatawny suppe med kylling og ris

Q´ Soup Kartoffel og porre

Frigodan økologisk ærtesuppe

 

Reklamer

~ af wozny på februar 13, 2017.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: