Chef Select Spaghetti Bolognese

Jeg har tidligere prøvet en kølet pastaret fra Lidl, så et tilbud lokkede mig til at købe de andre varianter, for at bedømme deres fortræffeligheder.

Chef Select Spaghetti Bolognese var lige så klassisk som opvarmningen af den foliebelagte plastbakke. 3 minutter senere kom en noget blegere ret end forventet ud af ovnen. Billedet af den færdige ret er resultatet af en smule omrøring, da der ellers kun havde været spaghetti at se.

Pastaen var glimrende men manglen på sauce var åbenlys. Iflg ingredienslisten skulle der rent vægtmæssigt være næsten ligeså meget pasta som sauce. Det havde jeg desværre ingen mulighed for at konstatere men det virker usandsynligt.
Det hakkede kød var under standard og enten sejt eller hårdt og smagte ikke af meget. 1x1x1mm store tomatstykker vidnede i det mindste om tilstedeværelsen af den røde grønsag og havde da også smager derefter. Saucen bestod mest af olivenolie men var dog alt i alt rimelig velsmagende og den lidt fedtede konsistens fik pastaen til let at glide ned.

Chef Select Spaghetti Bolognese er i bedste fald et let og billigt måltid. De 350 g er nok til at mætte og selv om jeg var meget skuffet over saucen, smagte retten, når den var blandet sammen, rimeligt, og hvad kan man forlange mere for (i dette tilfælde) knap 15 kr. Der er bare intet overraskende og smagen er hurtigt glemt, hvilket giver en middelkarakter.

Chef Select Spaghetti Bolognese er produceret i Schweiz og købt i Lidl på tilbud til 14.95kr

42,71 kr/kg

Se også:

Chef Select Spaghetti Carbonara

Bella Riviera Spaghetti Bolognese

Findus Pasta Bolognese

Reklamer

~ af wozny på februar 27, 2017.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: