Casa Czaja Pasta Konkylie Bolognese

Anden og sidste variant af Nettos kortlivede slagtilbud udi nye pastaretter var en standard Pasta Bolo, så jeg forventede ikke ret meget.

Opvarmningen gik nemt efter lidt perforering og nedjustering af min ovns ydeevne fik plastbakken 4 minutter i selskab med lidt mikrobølger, og kom ganske varm ud.

Duften var det første der mødte mig. En intens duft af tomat, der ikke blev overdøvet af hvidløg. Pasta af conchiglie-varianten gjorde at saucen havde let ved at hænge ved. De var meget kogte og virkede lidt klæge i konsistensen.
Ud over tomatpuré fandt jeg et par stykker gulerod og ganske lidt kød. Ingen af delene skilte sig særligt ud fra saucen og var med til at give en ret ensformig smagsoplevelse.

Casa Czaja Pasta Konkylie Bolognese smagte dog på ingen måde grimt. Tomatsaucen var rig på tomatsmag, og pastaen var med til, at retten var rigeligt mættende, hvilket jo må siges at være et mål i sig selv. Jeg savnede krydderier og en friskhed, jeg mener at kunne forlange af en ikke-frosen ret og jeg sidder tilbage med en trækken på skuldrene og er “meh”, for min opsparede appetit kunne godt havde været brugt bedre. Det resultere i en middel-karakter.

Casa Czaja Pasta Konkylie Bolognese er produceret af L´Artisane Food i Belgien og fundet i Netto som nedsat slagtilbud til 15kr.

42,86 kr/kg

Se også:

Casa Czaja Pasta med laks & spinat

Beauvais Italia! Fettuccine alla Bolognese

Chef Select Spaghetti Bolognese

Reklamer

~ af wozny på maj 22, 2017.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: