Culinea Chicken Jalfrezi

Jeg fortsætter med at hive Culinea-retter op af Lidl´s frostboks og er denne gang kommet til det indiske køkken med Culinea Chicken Jalfrezi.

Retten kom i to-delt plastbakke med folie, der blev perforeret, og tilberedningen foregik over tre gange. Først 6 minutter, efterfulgt af en omrøring, efterfulgt af yderlige 2½ minut bestråling og til sidst 1 minuts hvile.
Man kunne med lidt besvær have spist retten fra plastbakken, men jeg anrettede på mest ubehjælpelige måde indholdet på gult service.

Chicken Jalfrezi er en klassisk indisk karryret, der dog findes i et tal af variationer, og da der ikke var nogen stærkhedsangivelse på emballagen, som jeg ofte ser på krydrede retter forventede jeg ikke en kraftig krydret ret.
De gule ris havde en let parfumeret smag, som gav et eksotisk indtryk. Saucen kunne karateriseres som en krydret tomatsauce med lidt rød og grøn peber og var ikke overvældende stærk. Kyllingekødet var kogt, neutralt og af meget forskellig kubestørrelse.

Culinea Chicken Jalfrezi er eksotisk og rimelig autentisk ret, der ikke er for stærk. Prisen er i orden og portionen på de velkendte 350 g er rigelig til et måltid. Kødet kunne være bedre men det er ikke nok til at trække denne ret ned under “over middel”.

Culinea Chicken Jalfrezi er produceret af Laila´s Fine Food i England og fundet i Lidl til lige under 20 kr.

57,oo kr/kg

Se også:

Kitchen Joy Indian Cube Butter Chicken

Vitasia Chicken Jalfrezi

Vitasia Chicken Red Curry

Reklamer

~ af wozny på juli 3, 2017.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: