Mexi-Cube Chicken Chilli con Carne

Sommertid er ferietid og for lige under 25 kr lovede thai-cubekokken fra Kitchen Joy mig et stykke af Mexico.

Indpakningen foreskrev i dette tilfælde 5 minutters bestråling for fuld skrue og retten var ganske rigtig tøet op og klar til servering på den angivne tid. Risene var varme og fugtige og tilbehøret kunne let hældes ud af papbeholderen, men den var ikke rygende varm. 30 sekunder længere bombardement af mikrobølgestråler ville lige have givet det sidste.

Risene, der udgjorde en stor del at den færdige ret, var fine og havde en smule smag. Kyllingekødet var af ubestemmelig aprindelse og var i flere tilfælde bare kødsmulder og kun i få tilfælde egentlige stykker. Saucen var stærk og indeholdte grøn peber, gulerødder og enkelte brune bønner. Den havde en god varme, der dog forsvandt ret hurtigt.

Mexi-Cube Chicken Chilli con Carne er mest en thaikok, der er stødt på en dåse brune bønner, og ikke synes de skulle gå til spilde. Retten smager fint og er ikke for stærk på trods af to advarende chilipebre på pakken.
Og så er der lige navnet på retten. Chili er kun med ét l og Chili con Pollo havde nok været mere korrekt, i hvert fald iflg Google Translate.
Mexi-Cube Chicken Chilli con Carne er nok et forsøg på at udvide sortimentet af retter i papkasser, men der findes bedre alternativer og denne ret bliver placeret midt i feltet, for forsøget.

Mexi-Cube Chicken Chilli con Carne er produceret i Thailand og fundet i Nettos frostboks til normalpris på lige under 25 kr.

71,29 kr/kg

Se også:

Chili con Carne

Middag for 1 Chili con carne

Findus Chili con Carne

Reklamer

~ af wozny på juli 17, 2017.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: