Lasagne Bolognese

Jeg så langt fra frem til at give mig i kast med den næste langtidsholdbare variant, der ventede i køkkenskabet: Forseglet stuetempereret konserveringsmiddelfyldt lasagne med kød og bechamelsauce.

Bedre blev det ikke da staniollåget skulle tages af og en bleg blævrende masse, der mest lignede rejeost, der iøvrigt også kan holde sig uendeligt, viste sig.
Blot to minutter med pulserende bølger var den anbefalede tilberedning, der da også fik den blege sovs til at boble ivrigt langs kanten. Som en garvet færdigretsconnoisseur skar jeg midt gennem den semifaste masse og indførte en fintfølende varmemåler for at måle kernetemperaturen og kunne hurtigt vurdere, at den ikke var tilstrækkelig. Et minut yderligere gjorde en forskel. Nu var problemet bare, at jeg havde en ret, der var spiselig i midten men havde samme temperatur som lava alle andre steder.

Der blev nippet, pustet og forsigtigt smagt rundt omkring den langtfra appetitligt udseende bakke blæver. Bechamelsaucen smagte svagt af ost og var overraskende god. Ved at skære lidt i lasagnen fandt jeg frem til fire lag pasta med meget lidt fyld imellem. Den samlede højde på stykket kan ikke have været meget over to centimeter. Det var derimod ikke overraskende, at fyldet var meget trist. Det var ganske lidt kød af ubestemmelig oprindelse, der lå i noget rødligt, der nok engang havde været tomat. Retten havde meget lidt smag, storset ingen konsistens og meget få krydderier, der ikke havde haft godt af at blive gjort langtidholdbare.

Jeg havde frygtet det værste, og det var nok smart at starte med meget få forventninger. Saucen var spiselig, men der var alt formeget af den. Der manglede smag og jeg foretrækker lasagne med gratineret ost på toppen. Jeg mistede en hver form for appetit efter at have indtaget den, så på det punkt havde den opfyldt sit formål.
Den er billig og langtidsholdbar men absolut ingen nydelse. I hullet med Lasagne Bolognese.

Lasagne Bolognese er produceret af Alimentum Food i Risskov og fundet som slagtilbud i Netto til 15kr.

46,15 kr/kg

Se også:

Delicato Lasagne

Findus Lasagne & Ratatouille

Uhm… Lasagne

Reklamer

~ af wozny på november 20, 2017.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: