Ravioli

Min rejse udi langtidholdbare pastaretter er nået sin ende med en klassisk gang Ravioli.

Efter aftagelse af folielåg, der ikke reagerer positivt på mikrobølger, skulle retten kun have to minutters bestråling. Under opvarmningen spruttede og sprøjtede sauce og tomat godt nok højlydt, men varmt skulle det være.

De små pastapakker lå i den røde tomatsauce og lignede umiddelbart pakkens foto, men det vigtigste er jo gerne det, man ikke kan se. Pakken lovede pasta fyldt med kød, men selvom jeg forsigtigt kirurgisk åbnede én af pakkerne kunne jeg ikke finde noget,der efter min mening lignede kød. I midten af hver ravioli lå en grågrøn ærtestor klump, der smagte lidt af oregano. Klumpen havde en særdeles finthakkede struktur, så det var umuligt at fastslå om der engang havde været kød. Ingredienslisten lovede svinekød og det var nok meget plausibelt.
Tomatsaucen var der til gengæld ikke noget at sige til. Den var tydeligt lavet af tomat og havde tydeligt krydderurter i.

Ravioli var en fæl omgang pasta med ubestemmeligt fyld og det, at saucen var god kan ikke redde den op af hængedynget der hedder “under middel”.

Af de fire varianter har det nu vist sig, at jeg startede med den bedste, der også var den mest simple. Samlet set har retterne været for kedelige, uden konsistens, der har gjort dem vamle meget hurtigt. Hvis man ikke har nedkølingsmuligheder og vil gemme lidt let mad til en senere lejlighed, så findes der bedre altenativer som f.eks Asia Green Garden Kylling i rød thai-karry  eller Quick & Easy Tagliatelle Bolognese

Ravioli er produceret af Alimentumvio  Food i Risskov og fundet som slagtilbud i Netto til 15kr.

46,15 kr/kg

Se også

Lasagne Bolognese

Carbonara

Pasta Bolognese

Reklamer

~ af wozny på december 4, 2017.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: