Ideen med bloggen

TV oversvømmes af madprogrammer, hvor stjernekokke fremtryller den ene lækre ret efter den anden, og med en selvfølge hævder, at “dét kan alle bagefter gøre derhjemme”.

Det er dog min erfaring, at mange nok ikke ligger inde med hvidvindseddike, uanede mængder af friske krydderurter eller grønsager fra fjerne lande.
Derfor vil jeg kigge nærmere på færdigretter, som man heldigvis kan finde i rigelige mængder både i fryse- og kølediskene.

Min erfaring er, at der rent faktisk er retter på markedet, der er spiselige, men alt for tit er det en skuffelse. Jeg håber at kunne luge ud i de dårligste produkter og med tiden lede producenter og forhandlere til ikke kun at tænke på fortjeneste

Reglerne er, at der ikke tilføres retten noget med mindre det er anført som krav udover salt og peber. Serveringsforslag opfattes som forslag.

Retterne bliver tilberedt på lettest mulige måde. Til rådighed er mikro- og miniovn, komfur og almindeligt køkkengrej.

Alle retter anmeldes ud fra egne erfaringer, hvor der ikke lægges vægt på hverken ernæring, økonomi, vitaminindhold eller anden videnskabelig analyse af retterne. Det bedømmes ikke om retterne kan laves bedre og billigere fra bunden. Derimod focuseres der på smag, bekvemmelig samt om retten ligner dét, der er vist på pakken.

Pris pr. kg er i alle tilfælde regnet ud fra, hvad jeg i det givne tilfælde har givet for retten, og skal ikke regnes for en generel pris for varen.


13 kommentarer to “Ideen med bloggen”

  1. Sjov ide til en blog 🙂

    Har læst mange af dine anmeldelser med stor fornøjelse, og vil prøve nogle af dine anbefalinger!

  2. Hej.

    Jeg påtænker en motorcykeltur med telt til sommer og ledte i den forbindelse efter færdigretter der er til at have med i bagagetasken og er let at tilberede over kogeapperat.
    På denne side er der rigtig mange gode forslag jeg kan bruge og tilmed opdelt med priser og kvaliteter….tak for det….jeg vil følge din side….

    MVH Leif

    • Jeg er glad for at du kan bruge mine forslag. Husk at priserne kun er vejledende og at langt de fleste er dyrere, både fordi der efterhånden er gået nogle år fra de første og fordi jeg betræber mig på at købe når retterne er på tilbud.
      God tur til sommer

  3. Genial ide du er kommet på her kan se du godt kan lide meget fra Lidl det er godt for der arbejder jeg og syntes også selv vores egne færdigretter er gode:)

    • Jeg har haft flere gode oplevelser med Lids færdigretter. Desværre har jeg på det seneste spist mig gennem de fleste af retterne på dåse, hvilket ikke har været så godt.
      Win some, lose some.

  4. Hej,

    Jeg tænkte at jeg også gerne ville kaste en kommentar med : “tak for en fin blog med gode, ærlige reviews + billeder”.

    Jeg googlede på navnet på en færdigret (belejligt på tilbud i den kommende uge)
    og fandt din evaluering af denne.
    Nu ved jeg så at det har jeg ikke tænkt mig at forsøge mig med 😉

    Mad-reviews er vel ikke ellers så spændende læsning, men jeg kan godt lide din til tider lidt sjove tone + detaljerede
    forklaringer, så bare fortsæt i samme stil.

    Mvh,
    Pace

    • Hej Pace

      Tak for de pæne ord. Det er rart at høre, at min lille blog gavner ude omkring.
      December har været stille, men jeg regner med at starte op snarest igen

      Hilsen
      Sofakartoflen

  5. Jeg vil bare sige at jeg synes du er mega sej

  6. Jeg er vild med at du stadig holder gang i bloggen! Sjovt med nogle anmeldelser på et område som der ellers bliver set ned på. Keep up the good work…

    • Tak for de pæne ord.
      Når jeg begynder at anmelde frysepizzaer, ved du, at jeg er ved at nå til enden.

  7. Jeg er lige faldet over din blog ifm. at jeg har fået øjnene op for thai-boksenes velsignelser, og har nu brugt alt for lang tid på at sidde og læse forskellige anmeldelser af færdigretter 🙂

    En idé: Kunne du måske lave en “greatest hits” eller oversigt over de bedste færdigretter, du har prøvet? I og med, at din skala, så vidt jeg kan gennemskue, kun har tre kategorier, er der ret mange retter i hver kategori, og dermed bliver det svært at finde de allerbedste.

    • Tak fordi du har kigget forbi. Jeg er altid glad for at kunne inspirere og hjælpe dig gennem færdigretsjunglen.
      Da du nu har fundet Thaiboksene, så er du allerede i min greatest hits. Den ville være: Den billigste biksemad fra Coop efterfulgt af 9 tilfældige varianter af Thaibokse.

      Jeg har med vilje kun tre kategorier for at gøre det nemt. Undgå “under middel” Køb “middel” hvis de er på tilbud og køb “over middel” hvis du vil være sikker.
      Mange af retterne er dog ikke til at få mere, da de mange gange er slagstilbud.

Skriv en kommentar