Arla Koldskål med tykmælk og jordbær og Engvang økologisk Koldskål med citron og vanilje

I anledningen af at sommeren åbenbart ikke slutter, har jeg kastet mig over danskernes foretrukne sommerfærdigret – koldskål, og da der ikke er nogen tilberedning og ingredienslisten er til at overse, er der denne gang dobbelt op på retter, der begge er produceret i Danmark.

Første variant at den kolde skål blev Arlas, der var spiffet op med 5% jordbær og tykmælk. Tykmælken gjorde at konsistensen blev mere fyldig og smagen af jordbær var indbegrebet af dansk sommer. Tilstedeværelsen af jordbær gør også denne variant til én af de sødere af slagsen, der kan lede tankerne hen på en dessert.

Produktet er dog klart bestået og får karakteren ”over middel”
Arla Koldskål med tykmælk og jordbær kan findes i de fleste butikker til under 20 kr,

17,95 kr/l

Anden variant er eksklusiv for Lidl. Engvang økologisk Koldskål med citron og vanilje består af økologisk mælk, økologisk rørsukker, økologisk citronsaft og økologisk vanilje og er kun 2 kr dyrere end den foregående koldskål.

Engvangs koldskål er dog uden tykmælk, hvilket derfor giver en lidt tyndere konsistens. Smagen af citron er tydelig uden at gøre koldskålen overvældende syrlig, og vaniljen kan både ses og smages.
Engvangs koldskål har formået at balancere smagen mellem det sure og det søde på fineste vis, som har resulteret i et både forfriskende og velsmagende produkt.

Heller ikke her er der tvivl om at produktet er bestået med ”over middel” og af disse to er det også klart den bedste.

Engvang økologisk Koldskål med citron og vanilje er fundet i Lidl til under 20 kr.

19,95 kr/l

~ af wozny på juli 2, 2018.

Skriv en kommentar