Det hurtige køkken Boller i karry
Der er lidt agurketid i færdigretterne her i sommermånederne, så jeg var nødt til at ty til Nettos discount-tabermenuer for at finde noget.
Nettos Det Hurtige Køkken havde favoritten Boller i Karry, som kan være af noget af en prøvelse.
Der var ikke noget overraskende ved tilberedningen. Efter de godt ni minutter i mikrokokken var retten så dampende varm at det var en smertefuld oplevelse at trække folien af taberbakken.
Fem (5) suppekødbollestore kødboller lå spredt ud i den uanselige portion og skulle gøre det ud for rettens “højdepunkt”. De var gummiagtige, meget finthakket og af svingende kvalitet, selvom fem styk måske ikke kan siges at udgøre et rimeligt grundlag for en statistisk vurdering. Den bedste bolle smagte mest af salt og den værste alt for meget af gris. Risene var som forventet neutrale og gjorde det, på fineste vis, ud for et medie, som man kunne få sovsen op med. Karrysovsen smagte for en gang skyld af karry – nok ikke den stærkeste slags – men nok én de fleste ville kunne lide og var ganske spiselig.
Til kr 14,50 ligger Det hurtige køkken Boller i karry i den billigere ende og kan godt gøre det ud for et måltid. Desværre er bollerne for ringe og for få og et tåbeligt sted at spare. Sovsen var den positive oplevelse og jeg vil lade mit gode humør komme bedømmelsen til gode, og knibe denne ret op i middel-kategorien.
Det hurtige køkken Boller i karry er produceret af Normeat, der er et datterselskab til Tulip, og købt i Netto.
48,33 kr/kg
Se også:
Kan det virkelig passe man er nødt til at have en pose kødboller liggende for det kan lade sig gøre at spise en portion boller i karry (3 boller, på størrelse med suppeboller ) 😦
Michael Rask Jensen said this on marts 8, 2016 hos 19:51 |
Boller i Karry smager dejligt – der er dog for lidt sovs. Venlige hilsener
aogjmelcher@mail.dk
anne Bergmann Melcher said this on juni 20, 2016 hos 19:27 |
Kalder i det hurtigt.
Kartofler er lavet af mos.
Frikadeller flyder rundt.
Fanme hurtigt mad 😰
Niels said this on marts 23, 2018 hos 16:01 |